Bedste by Wirth Håndklædeholder: Se top 3 (opdateret maj 2022)

Håndklædeholder.dk » Alle guides » Håndklædeholder » by Wirth Håndklædeholder

Du er landet på Håndklædeholder.dk, det helt rigtige sted at finde by Wirth håndklædeholder. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle by Wirth håndklædeholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af By Wirth Håndklædeholder - Røget Eg

1: By Wirth Håndklædeholder – Røget Eg

Tilbud: Kun 425.00 339.00 hos ModernRoom.dk. Spar 86 kr. / 20 %

Flot og funktionelt håndklædeholder fra By Wirth. Tower Hanger er lavet i flot nordisk design, og vil tilføje en spastemning til ethvert badeværelse. Håndklædeholderen er lavet af egetræ og læder. Knagen kan nemt monteres på væggen og man kan herefter hæn… læs mere hos ModernRoom.dk >>

Billede af Håndklædeholder fra By Wirth - Sort

2: Håndklædeholder fra By Wirth – Sort

Tilbud: Kun 425.00 379.00 hos ModernRoom.dk. Spar 46 kr. / 10 %

Flot nordisk håndklædeholder fra By Wirth. Towel hanger er lavet i smukke naturmaterialer som passer perfekt ind i et skandinavisk hjem. Prøv en nordisk og spa astmofære med denne skønne handklædeholder. Læderstroppen er placeret i et lille indhak i knage… læs mere hos ModernRoom.dk >>

Dyreste by Wirth Håndklædeholder på listen er By Wirth – Håndklædeholder – Olieret Egetræ fra Coolshop.dk med en pris på 499.00. Billigste udvalgte Håndklædeholder er By Wirth Håndklædeholder – Røget Eg som du kan købe for 339.00 hos ModernRoom.dk. Forskellen på de to priser er 160 kr. – de 3 by Wirth Håndklædeholder vi har fundet koster i gennemsnit 405.67 kr.
Ovenstående by Wirth Håndklædeholder data og priser er hentet fra 2 butikker (ModernRoom.dk, Coolshop.dk). Alle by Wirth Håndklædeholder tilbud er opdateret i dag 27-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Håndklædeholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Håndklædeholder blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Håndklædeholder:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Håndklædeholder.dk

Mere med by Wirth:

Er du vild med by Wirth, men Håndklædeholder var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra by Wirth: