Du er landet på Håndklædeholder.dk, det helt rigtige sted at finde håndklædehylde. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle håndklædehylde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Moderne firkantet håndklædehylde med håndklædestang i grafit sort messing

 • Dagens pris: 1471,14 kr.
 • Fundet hos Beslagsmanden
 • Farver: Messing, Sort

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Beslagsmanden.

Her kan “Moderne firkantet håndklædehylde med håndklædestang i grafit sort messing” fås til 1471,14 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Moderne firkantet håndklædehylde med håndklædestang til ophæng på badeværelset.  Håndklædehylden og stangen er i grafit sort messing og er desuden rustfrit takket været en høj kvalitet i belægning  Skal skrues på væggen.
Montage materiale er med i lev…

Se hos Beslagsmanden ❯❯

2: Moderne firkantet håndklædehylde med håndklædestang i forkrom poleret messing

Anden anbefaling har vi fundet hos Beslagsmanden, hvor du kan købe Moderne firkantet håndklædehylde med håndklædestang i forkrom poleret messing til kun 1259,49 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Moderne firkantet håndklædehylde med håndklædestang til ophæng på badeværelset.  Håndklædehylden og stangen er i forkrom poleret messing og er desuden rustfrit takket været en høj kvalitet i belægning  Skal skrues på væggen.
Montage materiale er med i…

Se hos Beslagsmanden ❯❯

3: Klassisk rund håndklædehylde med håndklædestang i forkrom poleret messing

Næste anbefaling er “Klassisk rund håndklædehylde med håndklædestang i forkrom poleret messing”.

Dagens bedste tilbud på “Klassisk rund håndklædehylde med håndklædestang i forkrom poleret messing” har vi fundet hos Beslagsmanden hvor prisen lige nu er 1007,64 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Klassisk rund håndklædestang med håndklædestang i forkrom poleret messing. Håndklædestangen er i forkrom poleret messing og stangen er desuden rustfrit takket været en høj kvalitet i belægning  Skal skrues på væggen.
Montage materiale er med i levering…

Se hos Beslagsmanden ❯❯

4: Moderne håndklædehylde med håndklædestang i grafit sort messing

 • Dagens pris: 1338,96 kr.
 • Fundet hos Beslagsmanden
 • Farver: Messing, Sort

Produkt nummer 4 på vores “håndklædehylde-liste” er Moderne håndklædehylde med håndklædestang i grafit sort messing som du lige nu kan købe for 1338,96 hos Beslagsmanden

Forhandlerens beskrivelse:
Moderne håndklædehylde med håndklædestang til ophæng på badeværelset.  Håndklædehylden og stangen er i grafit sort messing og er desuden rustfrit takket været en høj kvalitet i belægning  Skal skrues på væggen.
Montage materiale er med i leveringen….

Se hos Beslagsmanden ❯❯

5: Moderne håndklædehylde med håndklædestang i forkrom poleret messing

Forhandlerens beskrivelse:
Moderne håndklædehylde med håndklædestang til ophæng på badeværelset.  Håndklædehylden og stangen er i forkrom poleret messing og er desuden rustfrit takket været en høj kvalitet i belægning  Skal skrues på væggen.
Montage materiale er med i leveringe…

Se hos Beslagsmanden ❯❯

6: Klassisk rund håndklædehylde med håndklædestang i grafit sort messing

 • Dagens pris: 1176,90 kr.
 • Fundet hos Beslagsmanden
 • Farver: Sort, Messing

Forhandlerens beskrivelse:
Klassisk rund håndklædestang med håndklædestang i grafit sort messing. Håndklædestangen er i grafit sort messing og stangen er desuden rustfrit takket været en høj kvalitet i belægning  Skal skrues på væggen.
Montage materiale er med i leveringen. Se…

Se hos Beslagsmanden ❯❯

7: Klassisk håndklædehylde med håndklædestang i sort messing

 • Dagens pris: 1584,15 kr.
 • Fundet hos Beslagsmanden
 • Farver: Messing, Sort

Sidste produkt på vores liste er Klassisk håndklædehylde med håndklædestang i sort messing som vi har fundet til 1584,15 hos Beslagsmanden.

Forhandlerens beskrivelse:
Klassisk håndklædestang med håndklædestang i sort messing. Håndklædestangen er i sort messing og stangen er desuden rustfrit takket været en høj kvalitet i belægning  Skal skrues på væggen.
Montage materiale er med i leveringen. Se alle de tekniske må…

Se hos Beslagsmanden ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste håndklædehylde i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse håndklædehylde:

Dyreste Håndklædehylde på listen er Duravit Starck T håndklædehylde sort mat, 610x232mm fra vvs.dk med en pris på 2978.75. Billigste udvalgte Håndklædehylde er Klassisk rund håndklædehylde med håndklædestang i forkrom poleret messing som du kan købe for 1007.64 hos Beslagsmanden. Forskellen på de to priser er 1971.11 kr.
Ovenstående Håndklædehylde data og priser er hentet fra 2 butikker (Beslagsmanden, vvs.dk). Alle Håndklædehylde tilbud er opdateret i dag 07-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.