Udgivet i Magasinet "Bolig og Indretning"

Sådan indretter du bedst med lamper på badeværelset - 5 gode tips

Af Håndklædeholder.dk

Indretningen af badeværelset er altid en lidt svær opgave. Ofte er der ikke meget plads, og der er også en masse fugt på badeværelset, så der er mange pyntegenstande, der vil gå til med tiden.

Disse problemer har du dog ikke med badeværelseslamper! Læs videre nedenfor og se, hvordan du kan udnytte belysning til at indrette dit badeværelse, så det både er pænt og praktisk.

Indretningen i dit hjem skal passe til dig og din familie

Mange tænker ikke over hvor meget indretningen af vores hjem påvirker vores hverdag. Vores hjem er vores ‘base’. Det er her vi slapper af, genoplader og socialisere med vores nærmeste, og derfor skal det også være et sted, hvor vi kan føle os hjemme.

Du skal derfor indrette dit hjem på den måde, som vil gøre dig mest tilpas. Dette betyder også, at der ingen regler er for, hvad du må og ikke må gøre ved dit eget hjem.

Benyt de mange inspirationskilder, som er tilgængelige på nettet, til at finde nøjagtig den indretningsstil, som vil få dig til at føle dig mest hjemme.

Badeværelset er svært at indrette – men den rigtige belysning kan hjælpe

Selvom indretning er vigtigt, så er det ofte svært, hvis rummet er lille og problematisk i den kontekst – og det er badeværelset. Badeværelser har ofte ikke meget plads til pynt, da der skal være plads til et hav af plejeprodukter, håndklæder, vasketøjskurve osv.

Derudover, så er badeværelset ofte meget fugtigt hvilket sætter grænser for, hvad du kan komme ind i rummet, uden at det går i stykker. Du kan dog bruge belysning til at få en bestemt atmosfære ind på badeværelset. Hos AndLight Lamper kan du finde alt du søger.

5 tips til, hvordan lamper kan hjælpe med at indrette dit badeværelse

Du kan have mange ønsker for dit badeværelse. Måske er det bare et praktisk sted, hvor du skal have ordentlig belysning til at lægge makeup og pleje din hud eller måske søger du at skabe en spaoplevelse med afslapning og hygge.

Uanset hvad, så spiller belysningen i rummet en rolle. Derfor er det også vigtigt at tænke over. Du kan bruge belysning på følgende måder for at få den aura som du ønsker:

1. Lys ovenfra kan få rummet til at virke større

Hvis du har et meget lille rum og gerne vil få det til at føles større, så kan du bruge en hvid og klar loftsbelysning til at give dette indtryk.

Dette vil hjælpe rummet til at føles mindre klaustrofobisk, og du spare en masse plads ved at bruge denne form for placering.

Hvis du ønsker at gøre rummet endnu større, så bør du få en simpel lampe, som sidder tæt op til loftet, da disse ikke vil tiltrække nær så meget opmærksomhed.

2. Små bordlamper giver en hyggelig atmosfære

Hvis du har et rum med lidt mere plads og gerne vil give det lidt charme og en hyggelig følelse, så kan du købe en smal reol, der er beregnet til badeværelset, og dekorere den.

Du kan købe to små bordlamper, som kan stå på hylderne og give en svag og hyggelig belysning. Dette vil give rummet en sød udstråling, der vil gøre badeværelset til en af dine yndlingsrum i hjemmet.

3. Væglamper kan give både blid og hård belysning

Væglamper på badeværelset kan både give dig en antik og moderne atmosfære på badeværelset.

Hvis du gerne vil have en 70’er stil på badeværelset, så skal du anskaffe dig kugleformet væglamper til hver side af spejlet, som har en mere blid og gullig belysning.

Er du mere til det moderne og minimalistiske look, så skal du have flade og aflange lamper, som har et hvidere skær.

4. En lampe over spejlet er næsten et must

Hvis badeværelset skal bruges til plejning af huden og lægningen af makeup, så skal du gerne have en god belysning, som viser dig, hvordan du ser ud.

Dette kan du få ved at hænge en lampe op over spejlet, som har en mere klar belysning. Du skal dog gerne have andet belysning også, som matcher for at kunne se ordentligt på dit ansigt i alle vinkler – for eksempel, en klar loftsbelysning.

5. Lyskæder kan give en fantasifuld belysning

Hvis du virkelig vil have fantasi og hygge ind på badeværelset, så kan du bruge lyskæder. Dette vil være en unik indretningsstil, men det kan give dig den afslappethed som du måske søger, når du skal tage karbad.

Igen, så skal dette selvfølgelig ikke være den eneste lyskilde, men den kan bruges ved de særlige lejligheder, hvor du vil forkæle dig selv med et ekstra langt bad.

Indretningen af dit hjem skal fortælle din historie

Indretning handler i bund og grund om dig og dem du bor sammen med. Hvis I gerne vil have hjemmet til at være hyggeligt, så skal i tilpasse det efter jeres personlige smag – og belysning kan virkelig hjælpe med dette.

Lad ikke verden fortælle dig, at noget er rigtigt eller forkert, når det kommer til indretningen af dit hjem!

Find det du mangler på håndklædeholder.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 5.738 produkter fra mere end 180 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 9.752 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-24 09:06:50.

22
Produkttyper
5.738
Produkter
180
Forhandlere
9.752
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.